Vores system

Her er hvordan vores vores nybyggede abonnementssystemet kan gavne din forretning

Med understøttelse af både erhvervskunder og private, kan Whitelabels’ systemer hjælper dig med at øge omsætningen ved at målrette til både private og erhvervskunder.

 

Vore systemer er 100% Software as a Service cloud-baseret, hvilket fjerner de fleste af dine it-omkostninger.

 

Bygget med den nyeste teknologi, gør vores systemers hastighed og effektivitet det muligt at skabe den bedst mulige kundeservice oplevelse..

 

Whitelabels’ kundehåndteringssystem er 90% automatiseret, så du kan holde fokus og produktivitet på den vigtige del af din virksomhed.

 

Vores enkle og intuitive brugerflade kan reducere oplæringstid, og omkostningerne til kundeservice.

 

Vores system gør det muligt for din energivirksomhed, at køre som en ægte e-handels webshop og reducere salgsomkostningerne.

 

Med understøttelse af både hårde (field marketing) og bløde (e-handel) modeller, er din virksomhed ikke låst til en specifik forretningsmodel.

 

Elektronisk kommunikation er indbygget i vores systemer, så du kan levere hurtig og direkte kommunikationslinier til dine kunder.

 

Understøtter forudbetalt abonnement med mange forskellige betalingsmuligheder.

 

Adgang til Betalingsservice, bankoverførsel, elektronisk FI, Dankort, VISA, Mastercard og de fleste betalingskort betalingsmuligheder vil bidrage til at øge omsætning og markedsandel.

 

Timefakturerede abonnementer for erhvervskunder med mulighed for flexibel fakturering af privatkunder fra oktober 2015 øger rækkevidden af ​​din forretningsmodel.

 

WhiteLabels systemer er klar til det åbne marked i Danmark i 2015

 

Med selvbetjeningssystemer baseret på teleindustriens verden, giver du dine kunder en genkendelig grænseflade til at administrere deres konto.

 

Vores systemer har automatisk FI-kort afbalancering med dine kunders bank, hvilket sparer dem tid og kræfter.

 

Med et unikt bruger og rollebaseret administrationssystem, giver WhiteLabels dig nem kontrol over personalets dataadgang.

 

Mere information?

Dansk